top of page
Søg
  • Forfatters billedeRonni

2022 - Det første år.

Det var vores første år i drift, og det har været en stor og spændende rejse. Vi har arbejdet hårdt for at skabe de bedste øl, og vi er stolte over det, vi har opnået.

Vi startede ud med at lave fire øl, som konkluderer vores Østkyst serie. Det er blevet til en Pilsner, Classic, Stout og en IPA. Vi har justeret opskrifterne på baggrund af feedback fra jer, og vi vil gerne takke jer for jeres støtte og input.


I alt fik vi brygget og afsat omkring 11.000 liter øl, hvilket var mere end vores målsætning på 10.000 liter. Det er vi utroligt glade for, og det viser, at vores øl er populære blandt folk.

Vi har også introduceret en ny øl kaldet Odden Brown Ale, som er vores bud på en vinterøl. Den er den første øl i vores nye ølserie "Vestkysten", hvor vi laver fire øl alle fra Egholms Vestkyst. Engang i foråret/sommeren smelter sneen på etiketten, så vi genbesøger Odden på Egholms vestkyst og tegner en grøn etikette, samtidig ændre vi opskriften en smule, så den fremover vil være sødere i smagen.Vi er stadig meget nye i branchen, og vi har fået utrolig mange erfaringer, blandt andet indenfor brygning, opskrifter, udstyret og selve salgsdelen. Vi har stadig problemer med at ramme vores folkaktionærer med mails, og vi kan se og høre, at de ofte lander i spam. Dette er en udfordring, vi endnu ikke har knækket, men sørg for at følge med på vores facebook eller hjemmeside, hvor de seneste nyheder og arrangementer vil fremgå.Vi har solgt en del øl til Restaurant Kronborg, men steder som Vin & Vin i Aalborg er begyndt at sælge vores øl. Men også salget gennem vores webshop er kommet op og kører.

Vi glæder os til at se, hvad 2023 kan byde på, og vi håber, at vi fortsat kan tælle jer som vores trofaste kunder. Tak for dette år, og vi glæder os til at dele vores øl med jer i fremtiden. Mvh Egholm Bryghus

195 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page