top of page
Søg
  • Michelle

Der er øl på tankene - og inden længe åbnes hanerne for bryghusets folkeaktionærer

Vi har ventet og ventet i spænding, og det samme har I!


Derfor var det med stor glæde, at vi i slutningen af januar via Facebook kunne informere om, at brygudstyret var ved at blive installeret. Forsinkelser på forskellige processer og leveringer som følge af COVID-19 har betydet, at brygudstyret desværre ikke kunne blive stillet op i efteråret, som det oprindeligt var planlagt. Nu er alt brygudstyret dog installeret, afprøvet og bryghusets første øl er hældt på fermenteringstankene, hvor det skal arbejde på at blive Egholm Brygshus' første bud på egholmsk øl. Vi er utroligt begejstrede over, at det første øl er brygget og glæder os til at I skal smage de varianter, vi har valgt at brygge til en start.

Det betyder også, at vi omsider kan invitere folk inden for i bryghuset. Indledningsvist er der arrangeret et åbent hus arrangement eksklusivt for bryghusets 150 folkeaktionærer.


Arrangementet afholdes d. 10. april 2022 kl. 10-16, se mere her:

OBS Arrangementet er kun for folkeaktionærer. Tilmelding sker via ovenstående begivenhed.


Vi ser frem til på sigt også at kunne invitere andre interesserede forbi bryghuset - mere information herom følger. I mellemtiden kan I følge med på Facebook, hvor vi løbende vil dele billeder mv. fra bryghuset.


Afslutningsvist er der blot at sige, at vi er utroligt glade for, at I har støttet og fulgt vores projekt om at etablere et bryghus på Egholm. En kæmpe tak skal lyde for den tålmodighed og interesse, I har udvist og fortsat viser. Inden længe kan vi skåle i en egholmsk øl!


For de af jer, der har forudbestilt øl via hjemmesiden:

Først og fremmest stor tak! Så snart øllet er tappet på flasker, og vi er klar til at sende dem fra øen, modtager I en mail fra os med leveringsinformationer.

277 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page