top of page

lør. 26. nov.

|

Egholm 36

Julemarked på Egholm

Vi åbner selvfølgelig til Julemarked på Egholm. Vi holder åbner begge dage d. 26 og 27 November fra klokken 11-14. Så kom ned og få en kop øl, se bryghuset og få alletiders gave med hjem.

Julemarked på Egholm
Julemarked på Egholm

Tid & sted

26. nov. 2022, 11.00 – 14.00

Egholm 36, Egholm 36, 9000 Aalborg, Danmark

Om eventet

Infomation:

JULEMARKED på EGHOLM 2022 byder velkommen på Brogården nr. 21, Bølsiggård nr. 37 og Nørkærlund Gård nr. 36. Igen i år byder vi på gode oplevelser og julekøb 

Besøg os: Lørdag den 26. november fra kl. 10-15 og søndag den 27. november fra kl. 10-15.

Om Brogården: Brogården ligger smukt i svinget ca. 1 km fra færgelejet. Her vil Kræmmerhuset åbne og blandt andet sælge kalendergaver, nisser, kalenderlys, secondhandtøj og mange andre spændende lopper. Udvalget er specielt og lækkert - noget for de kræsne loppeganer.

Om Bølsiggård: Bølsiggård, som ligger ca 2 km fra færgelejet, vil i år have et udvidet keramikudvalg med Eges Keramik, julepuder syet af secondhand, juletræspynt, brugsting, det fineste patchwork, papirblomster, hjemmesyltet Egholm syltetøj med bær fra øen, håndarbejde, broderi, juledekorationer, fuglehuse og secondhandtøj og lopper. Desuden finder du unikke og asymmetriske julehjerter samt andre brugsgenstande af færøsk uld. Alt dette leveret af 7 forskellige udstillere, som kan deres håndværk.

I cafeen kan du købe kaffe, Egholm julesmåkager, produceret specielt til lejligheden, og økopølser med brød.

Om Nørkærlund Gård: På denne slægtsgård er Egholm Bryghus etableret. Kom ned og køb en kop øl, se bryghuset og køb en julegave med hjem til en tørstig ven.

Udvalget er varieret og julet 

Som et ekstra plus kan du komme og nyde den dejlige ø-natur med masser af fugleliv ved Nørredyb, som ligger ved Statsbroen. Der er højt til himlen her på Egholm og altid den smukkeste udsigt, til alle sider. Her er masser af frisk luft og en fantastisk vandretur, når du bevæger sig udover øen til Brogården og Bølsiggård.

Del dette event

bottom of page