top of page

søn. 03. dec.

|

Aalborg

Julemarked på Egholm

Kom og vær med til Julemarked på Egholm 2023! Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen lørdag d. 2. december og søndag d. 3. december kl. 11-15 til jul på bryghuset.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Julemarked på Egholm
Julemarked på Egholm

Tid & sted

03. dec. 2023, 11.00 – 15.00

Aalborg, Egholm 36, 9000 Aalborg, Danmark

Om eventet

Det årlige julemarked på Egholm afholdes i år den første weekend i december, hvor flere gårde på øen holder åbent med salg af håndarbejde, genbrug og godter. På Egholm Bryghus holder vi derfor også juleåbent og inviterer interesserede inden for i bryghuset, hvor der er mulighed for at smage på øllet og købe julegaver med hjem.

Derudover kan du bl.a. opleve følgende: 

  • Regnmildgaard landhandel (Egholm 17) byder indenfor til (jule)lopper, hjemmestrik og flaskeøl fra Egholm Bryghus samt lidt godt til ganen. 
  • Brogaarden (Egholm 21) åbner dørene til Den Gamle Købmandsgård, hvor du kan finde unikke loppefund. 
  • Bølsiggaard (Egholm 37) har et imponerende udvalg af dygtige udstillere med alt fra smukt håndværk til flot husflidsarbejde. Der vil også være loppefund til både børn og voksne samt mulighed for at spise og drikke i pop-up caféen. 

Få flere oplysninger om julemarkedet og udstillerne ved at tilmelde dig Facebook-begivenheden for julemarkedet her: https://www.facebook.com/events/634884785480218. Der vil løbende blive annonceret flere detaljer om julemarkedet.

Del dette event

bottom of page