top of page

lør. 01. jul.

|

Aalborg

Sommerlig Grillhygge og Billig Øl for Folkeaktionærer

Sommerlig grillhygge og billig øl venter på folkeaktionærer! Kom og nyd en Frankfurter med Kronborgs kartoffelsalat til kun 50 kr. Der vil også være billig øl til 40 kr. for en halv liter. Arrangementet finder sted mellem kl. 11 og 16, så tilmeld dig i god tid for at sikre din plads.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Sommerlig Grillhygge og Billig Øl for Folkeaktionærer
Sommerlig Grillhygge og Billig Øl for Folkeaktionærer

Tid & sted

01. jul. 2023, 11.00 – 16.00

Aalborg, Egholm 36, 9000 Aalborg, Danmark

Om eventet

Kære Folkeaktionær,

Vi inviterer dig til en sommerlig og hyggelig grillfest, der er skræddersyet til vores fantastiske fællesskab af folkeaktionærer. Det er en lejlighed til at nyde lækker grillmad og forkæle dig selv med billig øl i godt selskab.

Svend vil grille en klassisk Frankfurter-pølse med en forfriskende kartoffelsalat fra Kronborg for 50,-

Der vil være rigeligt med billig øl tilgængelig til kun 40 kr. for en halv liter. Det er en fantastisk chance for at slukke tørsten og nyde en forfriskning sammen med dine medfolkeaktionærer.

Arrangementet finder sted mellem kl. 11 og 16, og vi opfordrer dig til at tilmelde dig i forvejen for at sikre din plads. Dette er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, så sørg for at reservere din plads i god tid. Det er tillad at tage én ikke-aktionær med til arragementet.

Så kom og deltag i vores sommerlige grillhygge og få glæde af de særlige tilbud på mad og drikkevarer. Vi glæder os til at se dig og tilbringe en forhåbentlig varm og uforglemmelig dag sammen.

Venlig hilsen, Egholm Bryghus

Del dette event

bottom of page